Höstmys deluxe – hedvigs

hedvigs

Annons

Höstmys deluxe

En återblick till helgen kanske? Javisst!I fredags fick vi oväntat finbesök av Theodors kusin! Det skiljer nästan exakt ett halvår emellan och varje gång man ses så har de ändrats båda två, det går så snabbt!😩I lördags njöt vi av det underbara vädret och hängde en stund på lekplatsen, På eftermiddagen fick vi oväntat besök igen, denna gång av en jobbarkompis till Cristian med hans respektive och deras två barn. Den ena nästan jämngammal med Theodor och en liten bebis på några veckor😍 Efter all lek var Theodor helt slut, vi också😅På söndagen gick vi en långpromenad, helt magiskt vackert överallt🙌🏼 När vi kom hem så kom mina föräldrar och vi smaskade i oss våfflor🤤 Absolut lyxigaste var ändå att mamma hade lagat söndagsstek och tog med sig, så gott!

Om hösten ska fortsätta vara såhär fin är det nästan så jag kan börja tycka om den här årstiden🤩

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons