Min lille toddler – hedvigs

hedvigs

Annons

Min lille toddler

Det blev en tur till torget igår! Men eftersom Cristian behövde skriva ut lite papper på jobbet först så gick jag och lilleman och satte oss på ett fik så att mamma fick njuta av cappuccino och Theodor fick sin mellis😊Alltså sedan jag började jobba känns det som att det har hänt så mycket med Theodors utveckling! Det blir väl så när man inte är med i vardagen på samma sätt. Han kunde ju gå själv mär jag var hemma, men snubblade varannat steg, ville hålla hand och jag styrde vart han skulle gå, så är det inte längre😅 När vi var på torget var det bara att hänga på i hans tempo så att han inte sprang iväg från en eller sprang in i någons knän😅 han ville INTE hålla hand och svängde fram och tillbaka, går inte släppa blicken från honom en sekund numera😂Jag tror han sprang fram till varenda hund på torget igår😂 Jag som älskar att kallprata med främlingar (NOT) fick snällt haka på. Tänkte att han skulle bli rädd när de satte tassarna på hans bröst och slickade honom i ansiktet, men han blev överförtjust istället, gullungen!Min kille känns plötsligt så stor och “egen” om ni förstår vad jag menar?😭 På engelska kallas de väl toddlers i den här åldern, tror inte att det finns ett bra motsvarande ord på svenska, eller?🤔 Det är i alla fall en sååå rolig men intensiv period! Tycker det är så kul att se hans personlighet växa fram mer och mer🧡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons