Mitt senaste beslut – hedvigs

hedvigs

Annons

Mitt senaste beslut

Hmm, måste nog vara samma sak som senaste inköpet, nämligen Theodors julklapp från oss! Det blir ett barnkök från Ikea som jag släpade med mig hem i helgen. Han älskar verkligen att leka med köksredskap, gå runt och vispa och säger nam kanske 100 gånger om dagen, så tror nog att han kommer uppskatta den här julklappen😍 Jag har sett en massa fina Ikea-hacks på det här köket, så har lite lust att göra nåt roligt med den, men vi får se om orken faller in😅

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons