Så valde jag att spendera sommaren 2018 – hedvigs

hedvigs

Annons

Så valde jag att spendera sommaren 2018

Sommaren 2018 kommer jag nog alltid minnas, av flera olika anledningar, men framförallt för att det var vår allra första sommar tillsammans som familj🧡 Det i sig kändes som en milstolpe och hade gjort även om hela sommaren hade regnat bort. Nu gjorde det ju inte det; det var ju en helt magisk varm sommar här i Sverige! Det kändes ju som att sommaren började redan i maj och höll i sig till slutet av augusti. Så vi njöt till max både på hemmaplan och utomlands, i Tyskland och Danmark. Sommaren avrundades med att Theodor fyllde 1 år den 1a augusti🧡 Tycker att vi kör resten av inlägget i bildformat, scrolla med!Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons