Ett beslut någon annan tog åt mig – hedvigs

hedvigs

Annons

Ett beslut någon annan tog åt mig

Ibland kan det enklaste beslut leda till något större.

När jag skulle byta avdelning på mitt dåvarande jobb till marknadsavdelningen bestämdes det att jag skulle dela kontor med en annan jämnårig tjej, Maria. Vi kände till varann ytligt eftersom vi gått i samma klass på högskolan men aldrig umgåtts.

Men efter att ha delat kontor ett tag och upptäckt att vi båda var lika flamsiga (vi kunde skratta så att tårarna sprutade väldigt ofta😂) kändes vi mer som rumskompisar och hon är idag en av mina närmsta vänner🧡

Något år senare beslutades det även att en annan tjej skulle flytta in till vårt kontor eftersom vi hade ett stort rum. Jag och Maria tyckte det var sååå jobbigt att vi skulle behöva anstränga oss och inte kunna vara oss själva, inte tjöta och skämta och skratta så mycket som vi gjort🙈 Efter ett tag, var det något som släppte och den där tredje tjejen visade sig också vara helt underbar, med lika kass humor som vi och är nu också en av mina närmsta vänner🧡 JACKPOT! Det var helt underbara år, att få dela kontor med två bästisar som förgyllde tråkiga/stressiga arbetsdagar✨

Huuur gölliga?!😍

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons