En gång när jag blev dumpad – hedvigs

hedvigs

Annons

En gång när jag blev dumpad

Haha, det absolut första jag kom att tänka på var när jag gick i fyran eller femman och var tillsammans med en kille, en av de tuffare i klassen. Jag (antagligen någon tjejkompis som gjorde det åt mig) hade frågat chans på och fått ett ja. Jag fick låna hans jacka och han ringde hem en gång, så det var ju på riktigt😝

En dag från ingenstans så blev jag dumpad utanför hemkunskapen och jag kan liksom minnas den känslan fortfarande, typ; vad har jag gjort?! Det kom från ingenstans. Jag bölade och var ledsen och då tyckte han väl synd om mig, så han erbjöd snällt att vi kunde bli tillsammans igen om jag ville😂 Slutet gott, allting gott kan man väl säga🤣

Om du nånsin dumpar mig Cristian så får du göra samma sak, erbjuda dig att bli tillsammans igen efter cirka fem sekunder😘

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons