Ett beslut jag är extremt stolt över – hedvigs

hedvigs

Annons

Ett beslut jag är extremt stolt över

Hmm, såhär i efterhand är jag så glad att jag vågade chansa och ta jobbet på ellos marknadsavdelning. Jag lärde mig så mycket under tiden jag var där och trivdes såå bra. Jag vet att många inte kunde förstå att jag orkade pendla så långt fem dagar i veckan (9 mil enkel resa) men under den perioden i mitt liv passade det in och jag ångrar det inte en sekund idag att jag tackade ja! Ni anar inte hur mycket duktiga och kreativa människor som jobbar bakom kulisserna för att skapa inspiration och köpglädje🧡 Mode och hem, så fruktansvärt kul att få jobba med grafisk formgivning på ett sånt ställe✨

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons