När jag valde vilken stad jag skulle bo i – hedvigs

hedvigs

Annons

När jag valde vilken stad jag skulle bo i

Jag nog skulle vilja påstå att jag är en trygghets-junkie av rang, så därför är det väl inte heller så konstigt att min flytt tog mig fyra mil hemifrån familjen😅 Men vad spelar det för roll, jag är så nöjd! Jag älskar Jönköping🧡 För mig är det den perfekta staden. Lagom stor, det mesta finns här och man är omgiven av sjöar och vacker natur precis utanför stan. Och alltid nära hem till nära och kära. Vad mer kan man behöva? Jag skulle inte passa i en storstad, skulle bli alldeles för stressad av det men jag längtar inte heller tillbaka till en jätteliten ort som jag växte upp i. Jag får obehagskänslor av att “alla vet vem man är” och har en förutfattad bild av hur man är som person. Det känns liksom “kört” att försöka bryta den bilden. Här där ingen känner en sedan skoltiden så får man en ärlig chans. Man är ju dessutom inte 14 år längre och därmed absolut inte heller samma person, men man tvingas liksom att dras med den bilden folk har av en sedan man var barn, förstår ni vad jag menar?🙈Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons