När jag valde min utbildning – hedvigs

hedvigs

Annons

När jag valde min utbildning

Åh minns fortfarande pirret när jag gick på öppet hus på högskolan i Jönköping och blev så lockad av medie-och kommunikationsprogrammet. Jag visste redan att jag måste läsa vidare för jag har alltid gillat att plugga och efter ett år på industri efter gymnasiet var jag såå redo för att ge mig in i skollivet igen. Jag hade någon naiv bild av att jag ville bli journalist eftersom jag alltid älskat att skriva och därför blev det MKV. Men jag insåg rätt snabbt att det var ju faktiskt inte för mig, men jag fastnade ändå för marknadsföring och psykologin bakom och tyckte många kurser var så spännande att jag fullföljde mina tre år, återigen förvirrad av vad jag egentligen ville bli… Men jag ångrar inte utbildningen en sekund! Det gav mig en grund att stå på och tre roliga år✨Efteråt har jag arbetat som originalare, grafisk designer och teknisk informatör, så det blev ju rätt bra ändå!😊

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons