När jag valde att börja blogga – hedvigs

hedvigs

Annons

När jag valde att börja blogga

Åh, det var verkligen evigheter sen! Tror det var runt 2008? Kanske t.om tidigare när jag tänker efter, minns inte riktigt. Yes, varit med sedan blogg-begynnelsens tid och fortsätter envist blogga på fast ingen läser, haha😂 Nej, men jag gör det allra mest för min egen skull. Det är ett sätt att få vara kreativ med både text och bild som jag älskar, men också ett sätt att minnas, en digital dagbok helt enkelt. Började min blogg på blogg.se och har sedan flyttat runt en del; devote, nouw och nu loppi✨

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1190710/images/2009/p5300122_41533169.jpgSå unga och oförstörda! A.k.a innan föräldralivet!😂

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons