Min medicin – hedvigs

hedvigs

Annons

Min medicin

Var så kinkig igår, jag alltså, inte Theodor…Allt kändes mest bara skit om jag ska vara ärlig. Jag tog med mig Theodor ut och gick ner till piren och Vättern och då var det som att något bara släppte. Det är så skönt att bara vara fullt koncentrerad på Theodor ibland och se världen genom hans ögon. Alla människor som går förbi; superspännande, måste hälsa på alla. De allra flesta skiner upp, ler och hälsar tillbaka. Hålla i en pinne som är längre än han själv; så intressant. En kråka i trädet; superkul. Hundar som går förbi; så roligt! När han sedan ser pappa komma på avstånd så är glädjen är total. Och mina bekymmer som bortblåsta för tillfället.

Det är verkligen underbart att uppskatta det lilla. Njuta av det enklaste; frisk luft och en himmel som ser ut som en akvarelltavla🙌🏼

Theodor fick mata fåglarna för första gången, det var också en höjdare! ✨

Så om ni har en crappy day, är min ordination följande; ut med er! Andas in frisk luft, njut av natur och eventuella barn och/ eller djur. Och gör som vi gjorde sen när vi kom hem; unna er en nybryggd kopp kaffe och semla😋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons