En helt vanlig söndag – hedvigs

hedvigs

Annons

En helt vanlig söndag

Jag fick äntligen lite lust till att blogga, så hej hej! 👋🏼

Januari har i princip bara svept förbi och jag har försökt bara stå ut. Det har mest kretsat runt att orka. Orka jobba, orka ta hand om Theodor, vara ledsen för att jag bara får en timme efter jobbet med honom innan det är läggdags. Ja ni vet, när livet mest handlar om vardag och tråkigheter, dåligt samvete och längtan efter sovmorgon och varmare tider.

Igår var vi hemma hos mina föräldrar för att fira att pappa fyllt år. Tyvärr hade ju brorsan och Carro kräkts hela natten, så det blev bara vi som kunde komma. Vi var ute med Theodor i pulkan, han verkade väl tycka det var sådär kul liksom😅 Vi försökte idag igen, men njae, han gick hellre.

Unnade oss en semla efter att ha varit ute i kylan, mums! Ska nog ta och unna mig ett varmt bad idag också, höjden av lyx nuförtiden🛁

Tråkigt blogginlägg klart, ska försöka bättra mig!😘

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons