Dags för inskolning! – hedvigs

hedvigs

Annons

Dags för inskolning!

Idag var det alltså dags, inskolning! Nu är det ju verkligen light-versionen, idag var det bara en timme och nästa vecka mellan 9-11. Svårt att bedöma hur bra det kommer gå sen, när det blir “på riktigt”. Men skönt med mjukstart för både Theodor och den här mamman känns det som😅 Andra veckan byts vi av, så då får Cristian ta över inskolningen.

Men, allra bästa med kommande veckan är ju att vi får mer tid tillsammans, känns lyxigt💕 Efter föris sprang Theodor runt på stan och vi gick till stuk så jag kunde köpa med mig cappuccino och bulle. Sen satt vi en stund vid munksjön innan Theodor ville ner från vagnen och springa igen.

Nu ligger han bredvid mig i sängen och sover och jag njuter av lyxen att få slappa lite.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons