Inskolning över – hedvigs

hedvigs

Annons

Inskolning över

Ok, så inskolningen är över och denna veckan var första “på-riktigt” veckan. Inskolningen gick hur bra som helst. Men med tanke på att han bara var där max 3 timmar varje dag och jag var med första veckan och Cristian den andra så var det ju inte så konstigt. Cristian fick lämna honom nån timme varje dag andra veckan och det hade gått bra. Jag var mest nervös för denna veckan när det helt plötsligt skulle bli heldagar och han skulle sova där😱 Tydligen har de fått honom att somna, men ena dagen var han väldigt ledsen men då blivit lugnad av att de hämtat hans gosedjurs-lejon. Annars har rapporterna från pedagogerna varit att han mestadels varit nöjd, men att det kommit stunder när han “kommit på” att han är ledsen och då har de kunnat distrahera honom med en ny lek och så har allt varit bra igen. Maten är inga problem alls men det hade jag inte heller förväntat mig med tanke på hur matglad han varit sen den dag jag krystade ut honom😂 Jag hade ju redan lyckats förhandla mig till att slippa lämningarna men de har knappt varit något problem för Cristian, han har glatt sprungit in. Däremot när jag kommit för att hämta på eftermiddagen har han brustit ut i gråt varje dag när han fått syn på mig, mammahjärtat brister😭❤️ Just nu får han gå hela dagar från ca 8-4, men jag har bestämt mig för att gå ner till 80% fr.om första maj. Jag pallar varken att låta honom gå långa dagar eller att jag bara ska få umgås med honom typ en timme innan läggdags, jag mår inte alls bra av det. Dessutom är han ju helt förstörd och dödstrött när han kommer hem. Känner redan nu att det är rätt beslut för mig och min familj. Istället för att köra en ledig dag förkortar jag varje arbetsdag så jag kommer jobba 6 eller 7 timmar, då kan jag hämta runt 2-3 eller ännu tidigare eftersom vi har flex och jag kan vara tidigt på jobbet. Fram tills dess är det bara att stå ut och hålla tummarna för att det kommer fortsätta att gå OK. Älskade unge, så stor redan😢❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons